Over mij

 

Mijn naam is Kasper van der Burgh. 


Als fotograaf was ik al veel in de natuur te vinden. Hier fotografeerde ik voornamelijk Libellen, maar genoot ook erg van nacht fotografie.


Maar als gepassioneerd krijgskunst beoefenaar en leraar in mijn eigen Dojo, wilde ik mijn twee passies heel graag combineren. Ook omdat de foto's, die ik van krijgskunsten tegenkwam, niet geschoten waren door kenners. Daar kon ik mij ook zeker aan ergeren. Een houding die verkeerd was, een pak dat niet goed zat of hoe het zwaard werd vastgehouden. 

Daarom wilde ik meer in die "tak van sport" mijn fotografie gaan aanbieden.

Maar toch miste ik nog iets. Toen ontdekte ik wat er allemaal met licht als extra dimensie toegevoegd kon worden in een foto.

 

Echt geweldig! Iedereen die het ziet denkt dat het met de computer gemaakt is, maar degene die bij mij zijn geweest hebben ervaren dat de "magie" ter plekke wordt gecreëerd. 

En nu ik die "lichtmagie" zo te pakken heb, heb ik besloten dit nog breder aan te bieden. Om zo nog meer mensen te verbazen wat je kunt toevoegen aan een foto waardoor je, in je eigen foto, helemaal in een fantasie wereld bent.